ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής: « Απλώς ζήτησα από τους μπράβους να με προστατέψουν…»

Αυτά ήταν τα λόγια μεγαλοστελέχους της ΔΑΠ νομικής όταν εθεάθη να συνομιλεί εντελώς απροκάλυπτα με τους 2 φουσκωτούς επιβαίνοντες του μαύρου mazda που ήταν παρκαρισμένο στο προαύλιο της παλιάς νομικής, χθες από νωρίς το βράδυ, ημέρα εκλογών. Οι κύριοι, γνωστοί μπράβοι της Αλεξανδρούπολης, νωρίτερα είχαν «παρέμβει» μπροστά στα έκπληκτα μάτια φοιτητών και διοικητικού προσωπικού του πανεπιστημίου, όταν μέλη των Αυτόνομων Σχημάτων απομάκρυναν από το χώρο φοιτητή που φορούσε μπλουζάκι με γνωστό φασιστικό σύνθημα. Οι κύριοι μάλιστα απ΄ ό,τι μάθαμε, έχουν ανοιχτές παρτίδες και με την ΠΑΣΠ ΤΕΦΑΑ, η οποία τους χρωστάει χρήματα για προστασία σε εκδηλώσεις!

Οι δαπίτες προφανώς εντελώς εκτεθειμένοι δε μπήκαν καν στον κόπο να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και έφυγαν με κατεβασμένα κεφάλια, μετά από τη δημόσια καταγγελία μας.

Δαπιτάκια πολύ χαιρόμαστε που σας χαλάσαμε τη γιορτούλα για την αυτοδυναμία, όμως η υπόθεση δεν θα κλείσει με μια απλή καταγγελία. Έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο δρόμο και μπάτσους και φασίστες και δεν πρόκειται να διστάσουμε απέναντι σε 2 μισθοφόρους τραμπούκους που πληρώνετε για να κόβουν βόλτες μέσα στο πανεπιστημιακό άσυλο. Να ξέρετε ότι αν έστω και ένας φοιτητής πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τους συγκεκριμένους μπράβους, εσάς θα έρθουμε να βρούμε και θα έρθουμε μόνοι μας, χωρίς «φίλους» και χωρίς φιμέ τζάμια. Σας πήραμε χαμπάρι, είστε ένα φασιστικό καρκίνωμα μέσα στα πανεπιστήμια και ήρθε η ώρα να πάρετε δρόμο.

Σημειωτέον, η αριστερά βρισκόταν σύσσωμη για περίπου 5 ώρες στον ίδιο χώρο με τους μπράβους, αλλά δεν πήρε χαμπάρι μεθυσμένη από την εκλογική αντιπαράθεση του 60% περίπου αποχής…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *